Adatmentési megoldások
Índítsa be hatékony információ kezelését az iparág vezető, és legelismertebb gyártójának megoldásaival!
 
Az EMC évek óta világszerte vezető pozíciót tölt be a külső diszkes tárolók, adatmentési megoldások, és információkezelési alkalmazások terén. A főleg nagyvállalati körökben ismert gyártó új termékeket vezet be a magyar piacon is, amelyek rendeltetése, hogy megcélozza a hazai vállalatok Információs Technológiai kihívásait.
Az EMC FastStart megoldások magas teljesítményt, stabil rendelkezésre állást, könnyű kezelhetőséget, és kiemelt funkcionalitást biztosítanak.
Az EMC megoldásai ideális platformot jelentenek Szerver és Storage konszolidációs feladatokhoz, multi protokoll kiépítésük lehetővé teszi az egyszerű hálózati kapcsolódást. A nagy teljesítményű Intel® alapú vezerlők, és a nagy sebességű SAS diszkek használata lehetővé teszi, hogy adatbázisait, vagy levelezését is EMC eszközein tárolja, és futtassa.
A költséghatékony, nagy kapacitású SATA diszk típusok mellett ön igénye szerint alakíthatja kapacitását, illetve végezheti mentését Backup-to-Disk technológiával, a magasabb rendelkezésre állás, és a szükség esetén nagyságrendekkel gyorsabb adatvisszaállítás lehetőségével élve.
Virtuális szerverfarmja központi tárolójaként is megfelelő választás, amit a redundáns kiépítettség, és az iparág legszélesebb támogatottsági rendszere is alátámaszt.
Egészítse ki infrastruktúráját, egy platform független, robosztus mentési megoldással is, az EMC Networker mentőszoftverrel amely egyszerűen kezelhető, rekord gyorsaságú, biztonságos és széles körű hardver és szoftver támogatással rendelkezik.