Struktúrált kábelezés
A korszerű informatikai hálózat alapja egy strukturált kábelezési rendszer. Komoly szakmai ismeretek szükségesek a tervezéshez és a kivitelezéshez egyaránt. Az erre fordított energia és pénz az üzemeltetés során térül meg. A strukturált kábelezési rendszerek általában az épületek felújításával, építési munkálatokkal együtt kerülnek kivitelezésre. Általában az összköltségvetés 2 %-át teszi ki az erre a célra fordítandó összeg. Az ilyen rendszerek élettartama a költségeknek megfelelően 15 év.
 
A strukturált kábelezési rendszerek legfontosabb jellemzője a szabványosság. A szabványok garantálják a 15 éves élettartam alatt végbemenő változások alkalmazásfüggetlenségét.
 
Hazánkban a mérvadó szabvány az ISO/IEC IS 11801. Ezek a szabványok 1995 óta vannak érvényben, és figyelembe veszik a legújabb hálózati technológiák által támasztott követelményeket.
 
Fontos, hogy a kábelezési rendszernek minden eleme olyan gyártótól származzon, amely garantálni tudja a szabványosságot.
 
A 3 for IT jelentős referenciákkal rendelkezik a közép- és nagyvállalati szegmensben hálózatépítés terén, legyen szó irodai végpontok kiépítéséről vagy szerverszobák építéséről.