Történet
A 3 for IT Kft. a hazai informatikai piac új szereplője. A tulajdonosi kör jelentős informatikai tapasztalatokkal és ismeretekkel rendelkezik. A cég alapítói több mint 15 éve az informatikai szolgáltatások tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak.
 
Tevékenységünk középpontjában a tanácsadás, projektvezetési szolgáltatások, üzemeltetési feladatok és a műszaki kivitelezések állnak. Elsődleges célunk, hogy felmérjük és megértsük Ügyfeleink üzleti céljait és lehetőségeit, majd ezekhez illeszkedően javaslatokat és megoldásokat kínáljunk. Cégünk gyártó és beszállító független. Minden esetben az Ügyfél igényeinek és elvárásainak megfelelően alakítjuk ki a megoldásainkat.
 
A társaság ügyfélkörét közép- és nagyvállalatok jellemzik, valamint jelentős nagyvállalati tapasztalattal rendelkező szakembergárdával rendelkezünk.
 
Partnereinkkel szoros kapcsolatra és hosszútávú együttműködésre törekszünk. Ügyfeleink problémáit projektjeink és üzemeltetési feladataink során magas szintű, előre kialakított kommunikációs csatornán keresztül tervezetten oldjuk meg.