VMware
VMware vSphere 4
 
A LEGKÍVÁLÓBB PLATFORM A "SZÁMÍTÁSI FELHŐ" TECHNOLÓGIA SZÁMÁRA
 
A VMware vSphere™ 4 a szakma első "számítási felhő" operációs rendszere, amely kihasználja a virtualizáció erejét, átalakítva az adatközpontokat drámaian leegyszerűsített számítási felhő infrastruktúrákká. Ez az átalakítás lehetővé teszi a rugalmas, megbízható IT szolgáltatások új generációjának megteremtését mind a belső felhők, mind a külső felhők vonatkozásában, mindezeket biztonságosan és kis kockázattal. A VMware szakmailag első virtualizációs technológiájával és gyakorlati tapasztalataival kombinálva a vSphere kompromisszumot nem tűrő felügyeletet, magasabb hatékonyságot és eredményességet biztosít, mialatt megőrzi az ügyfél választási szabadságát például az operációs rendszerek terén. 
 
A VMware vSphere™ a hatékony, erőteljes és kipróbált VMware vSphere™ 3 platform legújabb nemzedéke, melyet már több mint 130 ezer ügyfél használ.
 
VMware Capacity Planner
 
HASZNÁLJA HATÉKONYAN AZ INFRASTRUKTÚRÁJÁNAK A KAPACITÁSÁT
 
Kapjon betekintést az IT erőforrások kihasználtságába, és fejlesszen ki virtualizációs útitervet a szerver tartalmakra és a konszolidációra. A VMware Capacity Planner eszközzel Ön meg tudja tervezni a kapacitások optimalizálását, illetve létrehozhat egy optimális megoldást a maximális teljesítmény eléréséhez.
 
VMware vCenter management products
 
KEZELJE PROAKTÍVAN A DINAMIKUS VIRTUÁLIS ADATKÖZPONTJÁT
Egyszerűsítse az adminisztrációt és csökkentse a virtuális adatközpontok működtetési és üzemeltetési költségeit a VMware vCenter menedzsment termékcsalád segítségével. A VMware virtualizációs menedzsment termékei tökéletesítik az IT feladatokat elsősorban ott, ahol a leginkább szükséges, a szolgáltatási szintek terén. Lehetővé teszik az IT számára, hogy az gyorsabban tudjon válaszolni a speciális üzleti kihívásokra. Az új vCenter termékek, melyek már az Ön rendelkezésre állnak, biztosítani tudják az alkalmazások kívánt teljesítményét, mérik a virtuális gépek költségeit és egyszerűsítik a belső (fejlesztési és tesztelési) felhők menedzselhetőségét is.
 
VMware vCenter CapacityIQ
A VMware vCenter CapacityIQ biztosítja, hogy a szükséges kapacitás álljon rendelkezésre a virtuális gépek, erőforrás csoportok és a teljes adatközpont számára. Képes modellezni a kapacitás változásaiból származó hatásokat, előre jelzi a várható hiányokat, illetve proaktívan figyelmeztet a kihasználatlan kapacitásokról is.
 
VMware vCenter Site Recovery Manager
A VMware Site Recovery Manager egy "új generációs" termék a katasztrófa helyreállításban. A Site Recovery Manager - kombinálva a VMware vSphere termékkel - gyors, megbízható és jól menedzselhető katasztrófa helyreállítást tud nyújtani, mely korábban nehezen vagy egyáltalán nem volt kivitelezhető.
 
VMware vCenter AppSpeed
A VMware vCenter AppSpeed lehetővé teszi, hogy a VI rendszergazdák mély betekintést nyerjenek a virtualizált, többszintű alkalmazások teljesítményébe az SLA-k biztosítása érdekében.
 
VMware vCenter Lifecycle Manager
A VMware vCenter Lifecycle Manager segíti az IT rendszergazdákat a virtuális infrastruktúrák telepítésében, a jobb felügyelet és átláthatóság megvalósításában, továbbá az erőforrások kihasználásának optimalizálásában a kedvezőbb ROI, azaz a beruházás gyorsabb és jobb megtérülése érdekében.
 
VMware vCenter Chargeback
A VMware vCenter Chargeback lehetővé teszi a költségek pontos mérését, elemzések és jelentések készítését. Ezáltal a VI rendszergazdák megismerhetik, illetve megérthetik a virtuális munkaterhelésekkel kapcsolatos költségeket, továbbá átlátható költségelszámolások készülhetnek az üzlet tulajdonosainak.
 
VMware vCenter Lab Manager 4
A VMware vCenter Lab Manager igényszerinti (on-demand) hozzáférést és automatizált menedzselhetőséget nyújt a belső számítási (fejlesztési és tesztelési) felhőkhöz, a magasabb szolgáltatási szintek és az egyszerűsített IT adminisztráció érdekében.
  
VMware vCenter Server
 
EGYSÉGESÍTSE ÉS EGYSZERŰSÍTSE A VIRTUALIZÁLT KÖRNYEZETÉNEK KEZELÉSÉT
 
A VMware vCenter Server skálázható és bővíthető platformot biztosít, mely megteremti a virtualizációs menedzsment alapjait. A VMware vCenter Server (korábban VMware VirtualCenter), központilag menedzseli a VMware vSphere környezeteket, lehetővé téve az IT rendszergazdák számára, hogy drámaian javítsák a virtuális környezet felügyeletét, amely így sokkal eredményesebbé válik más menedzsment platformokhoz képest. A VMware vCenter Server
  
  • biztosítja a virtuális infrastruktúra minden szintjén a felügyeletet és az átláthatóságot,
  • megsokszorozza a vSphere hatékonyságát a proaktív menedzselhetőség révén,
  • skálázható és bővíthető menedzsment platformot nyújt.
 
VMware vCenter Server Heartbeat
 
TEGYE BIZTONSÁGOSABBÁ A VMWARE VCENTER SZERVER MENEDZSMENTJÉT
 
A VMware vCenter Server Heartbeat minden helyzetben optimalizálja a VMware vCenter Server rendelkezésre állását és rugalmasságát. A VMware vCenter Server Heartbeat maximális üzemidőt biztosít az Ön virtuális adatközpont infrastruktúrája számára, továbbá konzisztens műveleteket hajt végre még azokban az esetekben is, amikor a VMware vCenter Serveren nem tervezett vagy tervezett leállás hajtódik végre.
  
Védi a VMware vCenter Server-t és annak adatbázisát a hardver szintű, operációs rendszer szintű, alkalmazás szintű, vagy akár a hálózati leállások ellen.
Egyszerű failover-t és failback-et biztosít a VMware vCenter Server számára.
Megbízható katasztrófa elhárítást valósít meg a VMware vCenter Server számára lokális vagy távoli helyekre egyaránt.